Codul de Conformitate

Codul de conformitate este crucial pentru a ne asigura că toate deciziile sunt în armonie cu legile, regulile și valorile interne.

Codul nostru de conformitate stabilește principiile și comportamentele noastre de bază Încrederea reciprocă este importantă pentru noi și insistăm pe simplitate și onestitate. Avem nevoie de un comportament corect și respectăm legile, reglementările și orientările interne naționale și internaționale. Colaborarea noastră se bazează pe amabilitate, toleranță și ajutor.

Un comportament echitabil este crucial pentru succesul companiei. În elaborarea Codului de conformitate, ne-am angajat să acționăm cu integritate unul față de celălalt, precum și cu clienții, furnizorii și alți parteneri de afaceri.

Descarca in format pdf aici:

Codul de Conformitate  Codul de Conformitate

 

Va punem la dispozitie linia de telefonie “SpeakUp”

Studiile arată că informațiile de la terți duc adesea la expunerea unor activități frauduloase. Prin urmare, am creat un sistem care să ne transmită informații despre încălcări grave ale conformității. Folosim sistemul BKMS (sistem de monitorizare a afacerilor).

Dacă doriți să utilizați acest sistem pentru a ne oferi informații, puteți mentiona numele dvs. sau să acționați anonim. Cu toate acestea, deoarece căutăm o comunicare deschisă, am dori să vă încurajăm să vă dați numele împreună cu informațiile. Vom păstra întotdeauna informațiile dvs. strict confidențiale și vom lua în considerare interesele legitime ale tuturor părților.

Vă rugăm să creați o casuta poștală în sistemul BKMS pe care îl putem folosi pentru a vă contacta. Acest lucru este important dacă apar întrebări sau doriți să adăugați informații suplimentare la mesajul dvs. într-o etapă ulterioară. Comunicarea prin căsuța poștală poate fi, de asemenea anonimă, dacă considerati necesar.

Sistemul este folosit exclusiv pentru a atrage atenția asupra unor acte frauduloase suspectate sau a unor încălcări grave ale conformității în grupul HAHN + KOLB. Abuzul în alte scopuri poate constitui o infracțiune.

SpeakUp

Puteti trimite sesizarea aici:

 https://www.bkms-system.net/wuerth  https://www.bkms-system.net/wuerth

Va multumim pentru suport.