LET'S WORK TOGETHER.   Bine ați venit la HAHN+KOLB România
HK-MAT
Distribuitor automat HK-MAT - Managerii de scule în producția dumneavoastră

Automatul de vending de la HAHN+KOLB stochează scule, ajutoare sau consumabile importante pentru procesele dumneavoastră de producție și permite angajaților să le acceseze cu ușurință. Distribuitorul monitorizează și înregistrează fiecare scoatere. Dacă în HK-MAT a rămas doar un număr mic dintr-un anumit articol, sistemul va reordona automat articolul respectiv pentru a se asigura că echipamentul de lucru vital este disponibil oricând este necesar.

HK-MAT

 

Creați o descentralizare în producția dumneavoastră și accelerați procesul de producție: Cu o selecție a articolelor orientată către utilizator și cu HK-MAT-ul potrivit, faceți ca cele mai importante materiale de producție să fie disponibile la locul potrivit și întotdeauna la momentul potrivit. În acest fel, asigurați drumuri mai scurte și, astfel, o productivitate mai mare pentru angajații dumneavoastră.

Indiferent pentru ce produse doriți să utilizați avantajele HK-MAT, avem sistemul de depozitare potrivit.

 

Beneficiile dumneavoastră:

24 de ore de disponibilitate a mărfurilor
24 de ore de disponibilitate a mărfurilor

Obțineți o disponibilitate maximă a mărfurilor prin reordonarea automată și accesul direct 24 de ore din 24.

Rapiditate în căutarea articolelor
Rapiditate în căutarea articolelor

Nu mai pierdeți timp prețios în căutarea instrumentului potrivit, deoarece software-ul inteligent vă ajută să.

Reordonarea digitală + bazată pe cerere
Reordonarea digitală + bazată pe cerere

Stocurile dvs. rămân actualizate și sunt reaprovizionate pentru dvs. în mod automat și în funcție de cerere. Păstrați întotdeauna o imagine de ansamblu și acționați în mod corespunzător costurilor.

Transparență + stocuri actuale
Transparență + stocuri actuale

Cu o imagine de ansamblu digitală și transparentă, urmăriți întotdeauna gestionarea sculelor și consumul dumneavoastră real.

Descentralizare + eficiență
Descentralizare + eficiență

Procesele dvs. și timpii de deplasare devin mai simpli: Angajații dvs. primesc uneltele potrivite direct la fața locului și fără timp de așteptare.

Relief + acceptare
Relief + acceptare

Timp pentru sarcinile principale, fără activități administrative secundare. O ușurare valoroasă prin gestionarea inteligentă a sculelor.

Ambalaje returnabile + gestionarea echipamentelor de măsurare
Ambalaje returnabile + gestionarea echipamentelor de măsurare

Gestionați articolele de împrumut suplimentare prin intermediul distribuitorului automat și atribuiți un timp maxim de utilizare sau un timp maxim de retragere.

 

Potențialul de economisire prin utilizarea unui sistem de ieșire în producția de prelucrare

În activitatea de zi cu zi se înregistrează multe tipuri diferite de costuri: Costurile cu forța de muncă datorate timpilor de căutare și îndepărtare, costurile datorate timpilor de nefuncționare a mașinii, costurile pentru întreținerea unui sistem de vânzare de scule gestionat la nivel central, precum și costurile de înlocuire a sculelor uzate.

Pentru un calcul detaliat al costurilor procesului - adaptat în mod individual la nevoile dumneavoastră - vă stăm cu plăcere la dispoziție. Putem calcula pentru dumneavoastră și alți factori, de la recunoașterea cererii la cererea de cumpărare și până la primirea electronică a facturilor.

 

Prezentarea noastră simplificată vă oferă o imagine de ansamblu rapidă a modului în care se compară o ieșire manuală de mărfuri cu un sistem de ieșire digitală.

Calculator de costuri

 

Procesul HK-MAT

Identificare:

Dumneavoastră și angajații dumneavoastră vă identificați în mod convenabil prin RFID, cod PIN sau cod de bare la HK-MAT.

Îndepărtare:

Puteți selecta și elimina instrumentul adecvat prin intermediul căutării pe text/categorii, al catalogului de coduri de bare, al listei personale de favorite sau prin eliminare directă.

Reorganizarea comenzilor:

Articolele sunt reordonate automat la orele de comandă definite sau de îndată ce se atinge nivelul minim al stocului.

Depozitare:

După primirea uneltelor comandate, puteți stoca cu ușurință mai multe articole simultan prin intermediul cititorului de coduri de bare.