Marci Comercializate

VARIETATEA MARCILOR LA HAHN+KOLB

O imensa selectie de produse si intotdeauna cea mai buna solutie: Ca si utilizatori de produse de calitate ati cautat intotdeauna la HAHN+KOLB timp de peste 115 ani, tot ceea ce va doriti pentru productie sau uz individual. HAHN+KOLB va ofera un sortiment de peste 60.000 de produse constand in produse proprii, produse de la producatori recunoscuti la nivel mondial si marci exclusive. Indiverent ca aveti nevoie de scule de mana, echipament industrial, masini-unelte, instrumente de masura, sisteme de prindere, la noi gasiti tot ce aveti nevoie.

ATORN. Performanta inseamna calitate.

Numai atunci cand produsele dovedesc singure in conditii extreme si indeplinesc cele mai inalte nivele de calitate, devin ATORN. Aceasta marca va ofera o gama de scule de inalta calitate pentru cele mai exigente cerinte si munca profesionala.

Produsele ATORN se gasesc numai la furnizorii selectinati. La HAHN+KOLB avem disponibila intreaga gama de produse. Comercializam peste 24,000 articole marca ATORN pentru ca dumneavoastra sa aveti tot ceea ce va trebuie pentru a lucra eficient si o productie ridicata dovedita.

ATORN

Gama ATORN:

  • scule de gaurire
  • scule de frezare
  • scule de strunjire
  • prinderi
  • Slefuire si scule de aschiat
  • Istrumente de masura
  • Echipament de testare si control
  • Dotari de atelier si echipament operational

Marcile noastre proprii pentru nevoi speciale

Provocarile dificile au nevoie de solutii extraordinare.Pentru aplicatii speciale dezvoltam produse definite exact, care sunt produse de către partenerii noștri. Această gamă de produse din brandurile noastre proprii pot fi obținute exclusiv de la HAHN+KOLB. Fie ORION, HK, AUTOSTAT, MULTIFIX, HERMETIKUS sau SUBITO: Fiecare dintre brandurile noastre a facut un nume prin materiale selectate, manopera de înaltă calitate și o manevrare perfectă - nu în ultimul rând printr-un raport excelent preț / performanță.

Orion

ORION

Gama de produse de la marca ORION include instrumente de tăiere, dispozitive de prindere, și dispozitive de măsurare, scule de mână și multe altele pentru testare.

Fiecare dintre produsele ORION mai mult de 10.000 conving prin functionalitate, siguranta si un excelent raport preț / performanță. Materiale selectate pentru muncă de înaltă calitate asigură o manipulare optimă.

HK

HK depozitare si manipulare

HK, un brand al HAHN+KOLB.

Gama de produse HK include, in afara de dulapuri si bancuri de lucru, stati de lucru si produse pentru depozitarea sculelor cum ar fi carucioarele de scule. Produsele HK reprezinta functionalitate, flexibilitate, ergonomie, si durabilitate maxima. Deasemenea HK impresioneaza printr-un design contemporan. Compatibilitatea optima a produselor HK intre ele precum si realizarea lor la cerere fac posibila aranjarea atelierului conform dorintelor dmneavoastra.

marci comercializate marci comercializate_2