LET'S WORK TOGETHER.   Bine ați venit la HAHN+KOLB România
E-Business
Soluțiile noastre E-business simplifică procesul de achiziții publice

Soluțiile e-business de la HAHN-KOLB sunt la fel de inovatoare și diverse ca și clienții noștri. Gama noastră largă de produse oferă întotdeauna soluția perfectă pentru o experiență de cumpărare eficientă și plăcută - adaptată la nevoile dumneavoastră individuale.

Pe lângă magazinul nostru online, vă oferim și alte modalități de conectare, cum ar fi OCI, EDI, cataloagele electronice și solutiile tip vending machine HK-MAT. Acest lucru ne permite să oferim soluții pentru fiecare companie, indiferent de mărime.

Profitați de abilitățile noastre în domeniul comerțului electronic pentru a vă eficientiza experiența de cumpărare, pentru a vă optimiza procesele și pentru a economisi și mai mult timp și bani în materie de achiziții în viitor.

Aflați mai multe despre soluțiile de e-business de la HAHN+KOLB. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați.

 

Magazin online

Magazin online - Poarta de acces către lumea digitală a HAHN+KOLB

Magazinul nostru online vă oferă acces non-stop la peste 120.000 de produse, cu informații detaliate.

Puteți să vedeți prețurile convenite și să cartografiați foarte ușor procesele interne ale companiei dumneavoastră în achizițiile digitale, folosind drepturi individuale și gestionarea rolurilor. Faceți ca procesul de comandă să fie mai convenabil, mai rapid și mai puțin predispus la erori.

OCI/PUNCHOUT

OCI/PUNCHOUT - Interfața de date integrată

Accesați magazinul nostru online direct din sistemul dvs. de planificare a resurselor. Puteți transfera cu ușurință coșul de cumpărături completat în sistemul dvs. ERP prin simpla apăsare a unui buton pentru a finaliza comanda.

Acest lucru vă simplifică semnificativ procesele de achiziție, vă reduce volumul de muncă administrativă și vă ajută să economisiți timp și costuri.

 

EDI

EDI - Schimbul electronic de date

EDI poate fi utilizat pentru a crea o conexiune directă între sistemul dumneavoastră ERP sau de achiziții electronice și sistemul nostru de planificare a resurselor întreprinderii.

Acest lucru permite schimbul de comenzi, confirmări de comenzi, notificări de livrare și facturi cu noi într-un mod complet automatizat, reducând efortul manual și, prin urmare, potențialul de erori.

Cataloage electronice

Cataloage electronice

Folosiți propria platformă de achiziții, complet personală, cu exact datele de produse din livrările selectate de care aveți nevoie.

Cataloagele noastre electronice vă oferă șansa de a vă crea un portofoliu de produse personalizat, cu prețuri și termene de livrare pe măsura dumneavoastră - adaptate în întregime la formatul dorit.

HK-MAT

HK-MAT - Automatul de vending

Cu aparatele noastre tip vending machine, toate uneltele și echipamentele de lucru importante sunt disponibile la locul potrivit, în orice moment. Reîncărcarea automată a comenzilor, precum și o privire de ansamblu digitală asupra nivelului stocurilor și a consumabilelor vă ajută să faceți procesul de aprovizionare și mai eficient.

Ca urmare, creșteți productivitatea angajaților, accelerați întregul proces de producție și, în același timp, economisiți costurile de procesare.

Contactați-ne pentru mai multe informații.
Telefon: +40 21 3000 757
E-mail: office@hahn-kolb.ro