Banner  

Expertiză și consiliere - aveți întrebări. Noi oferim soluții.

De la HAHN + KOLB vă puteți aștepta în continuare la produse de top la preturi rezonabile. De exemplu, consultanță de specialitate pentru instrumente de prelucrare pentru nevoi speciale. Noi nu numai că avem soluția potrivită pentru cerințele dumneavoastră dar oferim, de asemenea, solutii pentru o producție mai economica și eficienta.

Prelucrare: Gama de instrumente de tăiere de la HAHN + KOLB variază de la scule de gaurit, alezat si frezat, scule de  strungarie pana la unelte speciale realizate exact pentru nevoile dumneavoastra. În plus HAHN + KOLB are o experiență bogată pe orice temă de prelucrare, astfel încât vă puteți baza pe un sfat competent individualizat.

Instrumente de masura si aparate de testare: HAHN + KOLB oferă aparate de  măsurare de înaltă calitate și echipamente de testare pentru diferite sectoare ale economiei. Incepand cu instrumente manuale de măsurare și control, instrumente de masurare coordonate 3D, acoperire și măsurarea grosimii peretelui , de testare duritate și dispozitive de măsurare optice și de control. Avem, de asemenea, diferite sisteme de transmitere electronică a datelor și prelucrare a datelor în cadrul programului. Să ne sfătuim în mod special cu  dvs. este o cerință a specialiștilor noștri.

Mobilier industrial si echipament de operare: Fie că doriți să înființati un atelier,  laborator sau un depozit, HAHN + KOLB are o gama largă de dulapuri, bancuri de lucru, cărucioare de asamblare și sisteme de rafturi in gama. Specialiștii noștri lucrează  și planifica împreună cu tine, cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastra.

Beneficiați de experiența și ideile de lideri HAHN + KOLB - Vă rugăm să contactați echipa noastră de experți

Aveti intrebari ?

Telefon: 021 300 07 57 *

*tarif normal

Ne puteti contacta oricand

in intervalul orar 8.00-17.00

de Luni pana Vineri sau

contactati

reprezentantul zonal

Acces pentru clientii inregistrati

Acces doar ca vizitator

Acest sistem este pentru testare cu preturi fictive si fara posibilitatea de a comanda